09 Nisan 2024 Perşembe - Sihir Sihir
Gönderiler

Rüyada Sihir Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Sihir Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sihir görmek ne demektir, rüyada Sihir görmek nasıl yorumlanır, rüyada Sihir nasıl tabir edilir? rüyada Sihir görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Sihir Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Sihir görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Sihir ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Sihir dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada sihir yaptığınızı gördüyseniz, hayatınızda birtakım sürprizler olacak. Rüyada bir sihirbaz görmek, birçok seyahate çıkacağınız anlamına gelir.Rüyada görülen sihirbazlik fitne ve gururdur. Rüyada bir sihir yaptigini veya baska birisine yaptirdigini gören kimse, karikoca arasini açar. Rüyada görülen sihir küfre ve zevcenin aynimasina isarettir. Rüyada kendisinin sihirli oldugunu veya kendisine sihir yapildigini gören kimse, hakkinda meydana gelecek fitne, hile ve zarara isarettir. Eger sihir cinler tarafindan olursa, o sihir hile ve zarar yönünden digerlerinden daha siddetli ve kuvvetlidir.

Rüyada Sihir Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Sihir Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 52 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler