28 Mayıs 2024 Pazar - Zunnar Zunnar
Gönderiler

Rüyada Zunnar Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Zunnar Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Zunnar görmek ne demektir, rüyada Zunnar görmek nasıl yorumlanır, rüyada Zunnar nasıl tabir edilir? rüyada Zunnar görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Zunnar Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Zunnar görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Zunnar ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Zunnar dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada görülen zünnar, çocuga delalet eder. Bundan dolayi zünnarinin kirildigini gören kimsenin çocugu vefat eder. Zünnar, ibadete ve onu giyen kimse için ibadet ve ticarete delalet eder. Müslüman için zünnar, söhrete, hayreden kimse için ihtiyath olmaya, dindar kimse için galibiyet ve yardima delalet eder, Bazan zünnar, zina ve atese, bazan da ömrün normal olmasina delalet eder. Hayir ve, serden zünnarda meydana gelen sey tabirde zünnarin delalet ettigi seye nispet olunur. Zünnar, eger yeni elbise üzerinde ise çocuga, eger elbisenin altinda ise, din ve dünyanin bozukluguna delalet eder.

Rüyada Zunnar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Zunnar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 107 kez okundu.

Z harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Z harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com