28 Mayıs 2024 Pazar - Zürafa Zürafa
Gönderiler

Rüyada Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Zürafa görmek ne demektir, rüyada Zürafa görmek nasıl yorumlanır, rüyada Zürafa nasıl tabir edilir? rüyada Zürafa görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Zürafa görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Zürafa ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Zürafa dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Zürafa görmek mala gelecek afete, gebe kadına, garip haberler almaya, kocasına itaat etmeyen kadına delalet eder. SONU.Çok güzel ve karlı bir yolculuğa çıkacağınıza işaret eder.Saf, iyi niyetli, içten davranan uzun boylu bir arkadaştır. Birden fazla zürafa, toplum hayatında başarıyı temsil eder.Rüyanizda zürafa görmek, yakinda bir geziye çikacaginiza ve bu geziden yurda oldukça menfaat edinmis bir sekilde döneceginizi ifade eder. Rüyada zürafayi görmekte hayir yoktur. Bazen bu hayvani görmek, gebe kadina yahut yöneldigi taraftan meydana gelecek garip haberlere vakif olmaya isarettir.

Rüyada Zürafa Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Zürafa Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 94 kez okundu.

Z harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Z harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com