27 Mayıs 2024 Cumartesi - Şiş Şiş
Gönderiler

Rüyada Şiş Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Şiş Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Şiş görmek ne demektir, rüyada Şiş görmek nasıl yorumlanır, rüyada Şiş nasıl tabir edilir? rüyada Şiş görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Şiş Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Şiş görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Şiş ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Şiş dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Vücutta görülen kabarıklık mal ve dünyalıkta artışa, üzüntüden sonra ferahlamaya yahut gurur ve kibire düşmeye; Çorap,kazak vb örmekte kullanılan şiş murada ermeye, varlık ve dirliğe; Şişkebap görmek zahmetle birlikte ulaşılan mal ve mertebeye; gizli şeyylerin açığa çıkmasına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; İğ, İğne, Kebap.)Demir şiş görmek, işleriniz çok iyi olacak, kazandığınız parayla iyice güçleneceksiniz demektir. Birisine şiş batırmak, iki yüzlü insanlarla arkadaşlık edeceğinize işaret eder. Bir yerinizde şişlik olduğunu görmek, sağlık durumunuzun bozulacağına yorumlanır. Demir şiş görmek, işleriniz çok iyi olacak, kazandığınız parayla iyice güçleneceksiniz demektir. Birisine şiş batırmak, iki yüzlü insanlarla arkadaşlık edeceğinize işaret eder. Bir yerinizde şişlik . olduğunu görmek, sağlık durumunuzun bozulacağına yorumlanır.

Rüyada Şiş Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Şiş Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 68 kez okundu.

Ş harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ş harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com