27 Mayıs 2024 Cumartesi - Şurup Şurup
Gönderiler

Rüyada Şurup Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Şurup Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Şurup görmek ne demektir, rüyada Şurup görmek nasıl yorumlanır, rüyada Şurup nasıl tabir edilir? rüyada Şurup görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Şurup Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Şurup görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Şurup ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Şurup dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Manen yükselmeye, uzun ömre, mutlu hayata, ilim ve irfana delalet eder.Rüyada surup içmek, kisinin disardan alacagi ilim, söhret, bilgi gibi seyleri edindigine veya edinmek istegine baglanir. Bir baska yoruma göre de surup içmeyi uzun ömürle de tabir ederler. Bir baska rivayete görede: Rüyada surup içmek, tatli ise, menfaat, ilim, güzel geçim ve hayra; eksi ise, üzüntü ve kedere isarettir. Rüyada içilen surup, cimrilige ve sirlari gizlemeye, mizaci yumusatmak için içilen mesrubat da, iyilige, cömertlige, sirlari açiklamaya ve israfa isarettir. Bas agnsini teskin için içilen surup, düsman ve borçlulara nazikane muamele etmeye ve güzel bir siyasetle husumeti gidermeye isarettir. Harareti gidermek için içilen surubun tabiri de, böyledir.

Rüyada Şurup Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Şurup Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 56 kez okundu.

Ş harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ş harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com