17 Nisan 2024 Cuma - Domates Domates
Gönderiler

Rüyada Domates Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Domates Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Domates görmek ne demektir, rüyada Domates görmek nasıl yorumlanır, rüyada Domates nasıl tabir edilir? rüyada Domates görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Domates Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Domates görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Domates ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Domates dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Çabucak gelecek, helal kısmettir. Domates ne kadar güzelse kısmet de o kadar güzeldir.Rüyada bir bahçeden domates topladiginizi veya bir saticidan domates aldiginizi görmek, sizi ve ailenizi se-vinç ve mutluluga götürecek bazi haberlerin kapinizda olduguna delalet eder. Rüyada domates görmek sikinti ile yorumlanir. Do-matesin tadi biraz eksi oldugu için rüyasi hayirsizdir. Ama bazilarina göre de, kirmizi domates altina ve yesil domates ise paraya delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada mevsiminde domates görmek bereket ve bolluga isarettir. Mevsim disinda görmek ise geçim sikintisina isarettir.

Rüyada Domates Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Domates Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 79 kez okundu.

D harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
D harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim