09 Nisan 2024 Perşembe - Sokağa bırakılmış yeni doğmuş çocuk Sokağa bırakılmış yeni doğmuş çocuk
Gönderiler

Rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk görmek ne demektir, rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk görmek nasıl yorumlanır, rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk nasıl tabir edilir? rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada bir yere atilmis çocugu bulmak «bunun üzerine Firavunun adamlari onu yitik olarak aldilar. Çünkü o, akibeti kendileri için bir düsman ve bir tas olacakti» (Sürei Kasas, ayet 8) mealindeki ayet isaretince düsmana delalet eder. Bazan da bu rüya «iste (böylece) onu anasina iade ettik, ta ki gözü aydin olsun, . tasalanmasin» (Sürei Kasas, ayet 13) ve «Böylece seni tekrar annene verdik ki gözü aydin olsun» (Surei Taha, ayet 40) mealindeki ayetlerin isaretince esyanin önceden bulundugu bir durum üzerine avdet etmesine, üzüntü ve kederlerin gitmesine delalet eder.

Rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Sokağa Bırakılmış Yeni Doğmuş çocuk Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 61 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler