18 Nisan 2024 Cumartesi - Dağlanmak Dağlanmak
Gönderiler

Rüyada Dağlanmak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Dağlanmak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Dağlanmak görmek ne demektir, rüyada Dağlanmak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Dağlanmak nasıl tabir edilir? rüyada Dağlanmak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Dağlanmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Dağlanmak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Dağlanmak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Dağlanmak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyasinda daglandigini görmek, makbul ve iyi olmayan bir yere para harcamak demektir. Vücudunun bir aç yerinden birden daglandigini görmek, serri hayrindan çok olan islerle mesgul oldugu manasina gelir. Eger, büyük ve hayir sahibi bir insan, eli ile kalbinin üzerine isaret koyarsa, bu hayirli mansib ve seref demektir. Rivayet ederler ki Hz. Ebu Bekir, bir gün rüyasinda Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vessellem Efendimizin kine benzer bir elin kalbi üzerine iki isaret koydugunu gör-müs ve bunu, ertesi gün Efendimize sormus Hz. Fahri Kainat:"iki sene halk umuruna bakacaksin" buyurmustur. Gerçekten Hz. Ebu Bekir, iki yil halifelik etmistir.

Rüyada Dağlanmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Dağlanmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 85 kez okundu.

D harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
D harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim