17 Nisan 2024 Cuma - Yıkamak Yıkamak
Gönderiler

Rüyada Yıkamak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yıkamak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yıkamak görmek ne demektir, rüyada Yıkamak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yıkamak nasıl tabir edilir? rüyada Yıkamak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yıkamak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yıkamak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yıkamak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yıkamak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Eli, yüzü yahut vücudun herhangi bir yerini yıkamak ferah ve sevince delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Abdest, Çamaşır Yıkamak.)Rüyada elbise yikamak, dinde salihlige isarettir.Rüyada sari renkli bir elbiseyi yikadigini veya o elblsesinin sariligim giderdigini gören kimse, hastaliktan kurtulur. Bazi tabirciler elbise yikamak, borcu ödemeye isarettir, bazilari da gizli olan seylerin açiga . çikmasina isarettir, dediler. Bir kimse rüyada bir ölünün elbisesini yikatmak için birisini aradigini görse, o ölünün o insanin duasina veya onun için sadaka vermesine veya borcunu ödemesine yahut vasiyetim yerine getirmesine veya hayatinda zulmetmis oldugu kimselerden helallik istemesine ya da bunlar gibi ölünün mes'ul tutulacagi seylerde o insana ihtiyaçli olduguna isarettir. Eger ölünün elbisesini bir insanin yikadigini görse, o ölünün ahirette kurtulmasi o insan ile mümkün olacagina isarettir.

Rüyada Yıkamak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yıkamak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 61 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim