12 Nisan 2024 Pazar - Sivrisinek Sivrisinek
Gönderiler

Rüyada Sivrisinek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Sivrisinek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sivrisinek görmek ne demektir, rüyada Sivrisinek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Sivrisinek nasıl tabir edilir? rüyada Sivrisinek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Sivrisinek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Sivrisinek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Sivrisinek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Sivrisinek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Sinek.Sinsi, acımasız, can yakıcı, fırsat düşkünü insandır.Rüyada sivrisinek görmek, alçak, zayif insani rahatsiz edici bir adamla kiyaslanir. Evine sivrisineklerin girdigini gören, kedere ve sikintiya düser. Burnuna bir sivrisinegin girdigini ve çikmadigini gören, bela ve eziyete ugrar. Burnundan sivrisinegin çiktigini gören, bela ve siddetten kurtulur. Sivrisinegi görüp Allahin (C.C.) büyüklügünü düsünen ve hayal eden bir kisi tövbe ve istigfar eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada sivrisinek, kan döken ve bedeni çirkinlestiren düsmanla tabir edilir. Sivrisinek, bazen de namus ve hürmete ve makam sahibi olan kimse üzerine yeis ve siddetin gelmesine isarettir.

Rüyada Sivrisinek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Sivrisinek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 59 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler