18 Nisan 2024 Cumartesi - Nakış / nakışçı Nakış / nakışçı
Gönderiler

Rüyada Nakış / Nakışçı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Nakış / Nakışçı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Nakış / Nakışçı görmek ne demektir, rüyada Nakış / Nakışçı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Nakış / Nakışçı nasıl tabir edilir? rüyada Nakış / Nakışçı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Nakış / Nakışçı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Nakış / Nakışçı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Nakış / Nakışçı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Nakış / Nakışçı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Nakış işlemek sabır ve irade gücüne, emek ve göz nuruyla hak edilen sevinç ve mutluluğa; Bekar erkeğin nakışli şeyler görmesi evlenmeye; Nakış işleyen birini görmek sünnet-i seniyyeye uyan kimseye; Taş yahut mermere nakış yapmak cahil kimselere hile yapmmaya; bakır nakışçısı baş ağrılarına ve düşmanlığa; antın ve gümüş nakışçısı belirgin hikmete, işi gereği gibi yapmaya; Nakışçı kadın berberine, kuaföre ve kadınları süsleyen diğer meslek ehline delalet eder.

Rüyada Nakış / Nakışçı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Nakış / Nakışçı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 58 kez okundu.

N harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
N harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim