22 Nisan 2024 Çarşamba - Sert ve katı şey Sert ve katı şey
Gönderiler

Rüyada Sert Ve Katı şey Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Sert Ve Katı şey Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sert Ve Katı şey görmek ne demektir, rüyada Sert Ve Katı şey görmek nasıl yorumlanır, rüyada Sert Ve Katı şey nasıl tabir edilir? rüyada Sert Ve Katı şey görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Sert Ve Katı şey Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Sert Ve Katı şey görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Sert Ve Katı şey ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Sert Ve Katı şey dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Elbise ve yiyecek maddelerinin sertleştiğini görmek mal ve refah seviyesinde gerilemeye; bu katılık sahibi tarafından hoşlanılan bir şeyse hayır ve güzelliğe, Yapısı itibariyle sert olan şeyler, kaba yaratılışlı insana, Sert ve katı zemin (yer) yanlış ollan şeylerde ısrar etmeye, zeka düşüklüğüne, yumuşak yer zeka ve hafıza gücüne; Sert yerden yumuşak yere geçmek her türlü hayra, yumuşak yerden sert yere geçmek olumsuz durumlara delalet eder.Rüyada elbise ve yiyecek seylerin kati ve sert olmasi yahut sözün siddetli ve kaba olmasi, mal ve refah sahipleri için, onlarin rütbelerinin gitmesine, hallerinin degismesine ve riziklarinin azalmasina isarettir. Rüyada kati söz, sevgililer arasina nefret ve ayriliktir.

Rüyada Sert Ve Katı şey Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Sert Ve Katı şey Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 65 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim