09 Nisan 2024 Perşembe - Pezevenk Pezevenk
Gönderiler

Rüyada Pezevenk Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Pezevenk Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Pezevenk görmek ne demektir, rüyada Pezevenk görmek nasıl yorumlanır, rüyada Pezevenk nasıl tabir edilir? rüyada Pezevenk görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Pezevenk Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Pezevenk görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Pezevenk ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Pezevenk dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Görücü kadına, iyi durumdan köta hale geçmeye; Pezevenklik etmek bekar için evlenmeye yahut geçim işlerinin düzelmesine ya da yalancı şahitlik yapmaya delalet eder.Rüyada pezevenk görmek, bulundugu iyi bir mevkiden daha kötü bir yere atanacagina delalet eder. Pezevengin isi gücü hep kadinlarla oldugu için, ahlaken düskün olarak kabul edilir. Rüyada pezevenklik yaptigini görmek, kazanca, zenginlige ve refaha delalet eder. Bir rivayete göre de, pezevenk görmek görücü bir kadinla yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada pezevenk görmek, iyi bir yerden kötü bir yere nakletmeye isarettir. Çünkü pezevenk dalma kadinlarla mesgul olur.

Rüyada Pezevenk Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Pezevenk Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 76 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler