27 Mayıs 2024 Cumartesi - Pul Pul
Gönderiler

Rüyada Pul Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Pul Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Pul görmek ne demektir, rüyada Pul görmek nasıl yorumlanır, rüyada Pul nasıl tabir edilir? rüyada Pul görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Pul Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Pul görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Pul ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Pul dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Posta pulu mektup almaya, pek sevilmeyen sanat ve mesleğe delalet eder.Uzun zamandır görüşemediğiniz bir yakınınızdan haber alacaksınız demektir. Uzun zamandır görüşemediğiniz bir yakınınızdan haber alacaksınız demektir. Damgasız pul, iyi bir iş için yolculuktur. Damgalı pul ise kısmetin kaçmasıdır.Rüyada posta veya damga pulu görmek, uzaktan hayirli bir haber alacaginiza veya mahkemede bulunan bir davanizin lehinize sonuçlanacagina isarettir. Pul toplayip kolleksiyon yaptiginizi görmek, size bir takim angaryalar yükleyerek, zamaninizin bir kismim elinizden alan komsulariniz olduguna delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada pul görmek, haber almaya, es ve dostlarla bir araya gelmeye isaret eder. Rüyada pul görmek; uzaklardan iyi bir haber alınacağına, kendinizi pul kolleksiyonu yaparken görmek; gereksiz işlere çok fazla zaman harcayacağınıza işarettir.

Rüyada Pul Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Pul Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 71 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com