27 Mayıs 2024 Cumartesi - Puhu kuşu Puhu kuşu
Gönderiler

Rüyada Puhu Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Puhu Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Puhu Kuşu görmek ne demektir, rüyada Puhu Kuşu görmek nasıl yorumlanır, rüyada Puhu Kuşu nasıl tabir edilir? rüyada Puhu Kuşu görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Puhu Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Puhu Kuşu görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Puhu Kuşu ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Puhu Kuşu dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Puhu kusu baykus cinsinden bir kus oldugu için yorumcular bunu da baykus gibi tabir etmektedirler. Ancak Ebu Sait El-Vaiz, dinsiz, haram yer, kavgaci, kötü bir adam olarak yorumlamaktadir. Kirmani'ye göre; puhu kusu görmek, bir tehlike için önceden uyarilma anlamina da gelir. Puhu kusunun aci aci ötüsünü isitmek, bir yakininizin size üzüntü verecek bir halini duymaya da tabir olunur.

Rüyada Puhu Kuşu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Puhu Kuşu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 66 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com