17 Nisan 2024 Cuma - Hasr suresi Hasr suresi
Gönderiler

Rüyada Hasr Suresi Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Hasr Suresi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Hasr Suresi görmek ne demektir, rüyada Hasr Suresi görmek nasıl yorumlanır, rüyada Hasr Suresi nasıl tabir edilir? rüyada Hasr Suresi görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Hasr Suresi Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Hasr Suresi görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Hasr Suresi ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Hasr Suresi dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Ibni Sirin'in yorumuna göre ; Hasr suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimse, ilim adamlari ile daima birlikte olur. Kötü insanlarin saldirisina ugrar, onlardan eziyet görür. Yolculuk eder. Düsmanlarina üstün gelir. Cenabi Hak (C.C) bu rüya sahibini sevaba eristirir ve ahiretini hayirli kilar. Bir baska rivayete görede: Rüyada Hasr süresini . veya ondan bir parçayi okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmek; rüya sahibinin kiyamet gününde takva sahibi kimselerle hasrolmasina isarettir.

Rüyada Hasr Suresi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Hasr Suresi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 75 kez okundu.

H harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
H harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim