09 Nisan 2024 Perşembe - Petrol Petrol
Gönderiler

Rüyada Petrol Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Petrol Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Petrol görmek ne demektir, rüyada Petrol görmek nasıl yorumlanır, rüyada Petrol nasıl tabir edilir? rüyada Petrol görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Petrol Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Petrol görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Petrol ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Petrol dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Benzin, gaz gibi petrol ürünleri ilginç ve şaşırtıcı durumdur. Petrol kara ise ani sıkıntıdır.Rüyada petrol görmek, yeni haberler alacaginiza kendinizi bir petrol sahasinda petrol çikardiginizi görmeniz, bütün isteklerinizin kisa zamanda yerine gelecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada petrol görmek, hayirsiz, zina eden bir kadina isarettir. Bazi tabirciler, petrol, haram maldir, dediler. Petrol yedigini gören kimse, sultan tarafindan mal elde eder. Üzerine bu yagin döküldügünü gören kimseye sultan tarafindan siddet isabet eder. Petrol; ser, siddet ve harp ile de tabir edilir.

Rüyada Petrol Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Petrol Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 64 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler