17 Nisan 2024 Cuma - Kursu Kursu
Gönderiler

Rüyada Kursu Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kursu Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kursu görmek ne demektir, rüyada Kursu görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kursu nasıl tabir edilir? rüyada Kursu görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kursu Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kursu görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kursu ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kursu dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada kürsü görmek, meydana gelecek yücelige veya kadina isarettir. Kürsü demirden olursa, kuvvet ve yardimciya isarettir. Agaçtan ise, nifakla beraber az bir kuvvet ve yardimciya isarettir. Rüyada bir kürsü üzerinde oturdugunu gören kimse, birisinin velisi veya varisi olur. Eger memuriyete ehilse, kendisine bir vazife verilir ve yükselir. Gurbette ise, vatanina döner ve muradina erisir. Rüyada bir kürsüye rastladigini ve üzerine oturdugunu gören kimse, saltanata erisir veya kürsünün kiymet ve sekline göre bir kadinla evlenir. Bazi tabirciler, rüya sahibinin hamile bir hanimi varsa bir çocugu olur. Bazi tabirciler de, rüya sahibi sehit olarak ölür, dediler. Rüyada göklerin üzerindeki "Kürsü" yü görmek . ilim ehli için derecesinin yükselmesine ve yüksek rütbelere isarettir. Bahusus o "Kürsü'yü" bütün vasiflariyla görürse. Bazen bu rüya hamile kadin için sikintidan kurtulmaga. bekar için evlenmeye ve evli için de çocuga isarettir.

Rüyada Kursu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kursu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 60 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim