27 Mayıs 2024 Cumartesi - Kürtaj Kürtaj
Gönderiler

Rüyada Kürtaj Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kürtaj Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kürtaj görmek ne demektir, rüyada Kürtaj görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kürtaj nasıl tabir edilir? rüyada Kürtaj görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kürtaj Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kürtaj görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kürtaj ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kürtaj dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada hamile bir kadının kürtaj olması hastalığa işarettir. Bu rüya, rüyayı gören kadının yanlış bir karar almak üzere olduğunun da habercisidir.Rüyada kürtaj yaptirdigini gören bir kadinin, kocasinin emaneti olan namusuna dil uzatacak kimselerle arkadas olmasina ve Sünnet-l Seniyyeyi terketmesine isarettir.Hamile bir kadının kürtaj olması hastalığa işarettir.Hamile bir kadının kürtaj olması hastalığa işarettir.

Rüyada Kürtaj Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kürtaj Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 67 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com