09 Nisan 2024 Perşembe - Pazı Pazı
Gönderiler

Rüyada Pazı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Pazı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Pazı görmek ne demektir, rüyada Pazı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Pazı nasıl tabir edilir? rüyada Pazı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Pazı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Pazı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Pazı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Pazı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Pazı otu hayır ve rızka, hakkında söylenecek üzücü söze delalet eder.Rüyada pazi yemegi yediginizi görmek, sagliginizin endise verecek bir durumda olmadigina, her zamandan daha çok sihhatli oldugunuza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen pazi otu, hayir ve riziktir. Rüyada temizlenmeksizin yenli pazi, rüya sahibinin ödemesi gereken borca ve süpheli seyleri yapmaga veya talihin dönmesine ya da hayizli olan kadinlara isarettir. Pazi otunu görmek, kisinin haysiyet, san ve namusu hakkinda söylenecek dedikodudur.

Rüyada Pazı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Pazı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 60 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler