27 Mayıs 2024 Cumartesi - Vurmak Vurmak
Gönderiler

Rüyada Vurmak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Vurmak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Vurmak görmek ne demektir, rüyada Vurmak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Vurmak nasıl tabir edilir? rüyada Vurmak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Vurmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Vurmak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Vurmak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Vurmak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Kapıya veya başka bir yere vurduğunuzu gördüyseniz, ciddi haberler alacağınız anlamına gelir.Rüyada birisini vurmak ona iyilik etmektir. Vurulmak ise büyük sevinç ve yardımdır.Birisini silahinizla vurarak öldürdügünüzü görmek, bir yerden acele bir haber alacaginiza. bir düsmaninizin ölüm haberini duyacaginiza delalet eder. Bazilarina göre; rüyada bir kimseyi yumrukla vurdugunuzu görmek, namaz ve ibadetinizi terk ettiginize ve tövbe ile tekrar, ibadete baslamaniz gerektigine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir kimseye kamçi île vurmak, o kimse hakkinda kötü bir söz söylemeye, dövülen kimseden kan akarsa, zarar etmesine isarettir. Rüyada kirbaçla vurmak, kendisinden ümit kesilmis bir hususun canlanmasina ve müskll bir meselenin aydinliga kavusmasina isarettir. Rüyada kiliçla vurmak düsmana galip gelmeye ve onlarin ileri sürdükleri delilleri iptal etmeye isarettir. Eger kiliç keserse vuran kimsenin ileri sürdügü delilleri, kesmezse düsmaninin delilleri kabul edilir. Rüyada kollanni kisarak koltugu île yanlarina vurmak, rüya sahibi tarafindan akrabalari arasinda yapilacak davete isarettir. Bazen bu rüya, rüya sahibinin sonunda pisman olacagi bir isi yapmasina ve dolayisiyle dövünmesine isarettir. Bazen de rüyayi görenin zatüreye yakalanmasina veya yaninda bulunan çoluk -çocugundan sikilmasina isarettir.Kan akacak derecede birisine vurdugunu görmek, sinirlenmeye isarettir. Bundan dolayi rüyada kendisine vurulduktan sonra kan akan bir yara oldugunu gören kimse, sinirleri ve haline uygun düsmeyen bir söz söyler veya siddetli bir hastaliga yakalanir.Rüyada hasta olan bir kimsenin kendisine kan akacak derecede vuruldugu-nu görmesi, o hastanin ölümüne isarettir. Bu rüya saglam kimseler için;rizka isarettir.Birine vurmak tersi olarak yorumlanır. Birine iyilik etmek ve sevindirmek manasındadır. Birine vurmak tersi olarak yorumlanır. Birine iyilik etmek ve sevindirmek manasındadır.

Rüyada Vurmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Vurmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 60 kez okundu.

V harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
V harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com