17 Nisan 2024 Cuma - Padişah çadırı Padişah çadırı
Gönderiler

Rüyada Padişah çadırı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Padişah çadırı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Padişah çadırı görmek ne demektir, rüyada Padişah çadırı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Padişah çadırı nasıl tabir edilir? rüyada Padişah çadırı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Padişah çadırı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Padişah çadırı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Padişah çadırı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Padişah çadırı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Otağ.Rüyada padisah çadiri görmek, sultandir. Padisah çadirini gören kimse, sultanin düsmanina galip gelir. Bir kimse rüyada padisah çadirinin kuruldugunu görmek, sultanin askerlerini ve ordusunu çeken bir meliki görmeye delalet eder. Çünkü çadirlar, meliklerdir Fuatat ismi verilen kildan çadirlari görmek de, böyledir. Ancak o çadirin tabiri padisah çadirinin tabirinden asagidir. Kubbe denilen kara çadir, tabirce fuatat denilen çadirdan alir. Sahrada yasayan kimselerin keçeden yapilan çadirlari, tabirce Hub eden asagidadir. Sultanin bu çadirlarin birisindep çiktigini görmesi, saltanatinin bir kis kaybetmesine delalet eder. Eger çadir dürülürse, saltanati elinden gider veya ömrü biter padisah çadirlari, fustat çadirlari ve kubbe çadirlari gibi görülen çadirlarin renkleri yesil veya beyaz olursa, iyilik ve ihsana yahut sehit ve salih kimselerin kabirlerini ya da beytül mukaddesi ziyaret etmeye delalet eder.

Rüyada Padişah çadırı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Padişah çadırı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 77 kez okundu.

P harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
P harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim