20 Nisan 2024 Pazartesi - Uyluk Uyluk
Gönderiler

Rüyada Uyluk Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Uyluk Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Uyluk görmek ne demektir, rüyada Uyluk görmek nasıl yorumlanır, rüyada Uyluk nasıl tabir edilir? rüyada Uyluk görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Uyluk Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Uyluk görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Uyluk ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Uyluk dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

İnsanın uylukları ( bacakların dizden kalçaya kadar olan kısımları) birbirine yakın akrabalıkları olan iki kabileye; Uyluk kişinin kendi kabile ve akrabalarına, ev halkına ve evindu bulunan bilcümle eşyaya; dolgun ve güzel uyluk yakın kabile ve akrabasınnın durumunun güzelliğine, zayıf uyluk bunlarda görülen olumsuzluklara; Uyluk ağrısı gördmek kabilesine kötülük etmeye, uyluğun . kendisinden ayrıldığını görmek acze ve işlerinin tamamlanmamasına, uyluğun kesilmesi kabile ve akrabalardan ayrılarak uzaklarda ve garip olarak ölmeye delalet eder.

Rüyada Uyluk Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Uyluk Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 66 kez okundu.

U harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
U harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim