09 Nisan 2024 Perşembe - Kermes Kermes
Gönderiler

Rüyada Kermes Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kermes Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kermes görmek ne demektir, rüyada Kermes görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kermes nasıl tabir edilir? rüyada Kermes görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kermes Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kermes görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kermes ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kermes dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada bir kermese katildiginizi görmek kazancinizin çogalacagina, görmediginiz yerleri gezerek yeni arkadaslar edineceginize delalet eder. Bazilarina göre; rüyada bir kermeste bulundugunuzu görmek geçici bir hastaliga tutulacaginiza veya is hususunda çok kalabalik bir heyete hesap vereceginize isarettir. Rüyada daginik islerinin toplandigini ve dünyalik elde ettigini gören kimsenin, isi noksanlasir ve durumu . bozulur. Rüyada dostunun kendisini ziyaret ettigini ve bir araya geldigini gören kimse, sevinir. Rüyada böyle küçük bir toplantida bulunan, hafif bir hastalik geçirir. Toplantida baskanlik etmek, o yerde itibarinin arttigina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada halkin toplanti yerini görmek, hayir görmeye isarettir. Bazen bu rüya maden ve hazinelere isarettir. . Bazen de rüya sahibine muhtelif vaadlerle gönderilecek rizka isarettir.

Rüyada Kermes Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kermes Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 60 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler