22 Nisan 2024 Çarşamba - Güllaç Güllaç
Gönderiler

Rüyada Güllaç Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Güllaç Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Güllaç görmek ne demektir, rüyada Güllaç görmek nasıl yorumlanır, rüyada Güllaç nasıl tabir edilir? rüyada Güllaç görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Güllaç Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Güllaç görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Güllaç ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Güllaç dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Tatlılar.Rüyada güllaç görmek çok iyidir. Rüyada güllaç yediginizi veya tatlicidan güllaç aldiginizi görmek, ev halki için se-vinilecek bir hareket yaptiginiza dost ve akrabalari agirlamak için hazirlik içinde bulundugunuza, evli iseniz yeni bir çocugunuzun dünyaya gelecegine, bekar iseniz evlenmek üzere hazirlik yaptiginiza delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada güllaç görmek, mesakkat ve zorlukla elde edilecek mala tabir edilir. Bazen güllaç, hapislikten kurtulmaya ve hastaliklardan sifa bulmaya isaret eder. Hamile kadinin güllaç görmesi, sikintidan sonra rahatlik ve ferahliga isaret eder. Bazen de güllaç nakit mala isaret eder. Rüyada güllaç satmada hayir yoktur.

Rüyada Güllaç Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Güllaç Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 82 kez okundu.

G harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
G harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim