27 Mayıs 2024 Cumartesi - Güvey Güvey
Gönderiler

Rüyada Güvey Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Güvey Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Güvey görmek ne demektir, rüyada Güvey görmek nasıl yorumlanır, rüyada Güvey nasıl tabir edilir? rüyada Güvey görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Güvey Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Güvey görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Güvey ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Güvey dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Davulu, zurnalı ve çalgı aletli bir ortamda güvey görmek birinin vefatına, Oratada gelin yokken güvey olmak vefat etmeye, Gelin var ve adı da biliniyorsa, dünyalığa delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Gelin.)Rüyasinda evlenip güveyi oldugunu gören, hayir-li bir ise girip para kazanacak demektir. Eger kolunda gelin varsa, çok yakin zamanda kârinin ve . kazancinin artacagina isarettir. Eger elinde bir çiçek olup da bunu geline veriyorsa, ondan bir ço-cuk bekledigi anlamina gelir.

Rüyada Güvey Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Güvey Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 91 kez okundu.

G harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
G harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com