08 Nisan 2024 Çarşamba - Kürdancı Kürdancı
Gönderiler

Rüyada Kürdancı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kürdancı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kürdancı görmek ne demektir, rüyada Kürdancı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kürdancı nasıl tabir edilir? rüyada Kürdancı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kürdancı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kürdancı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kürdancı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kürdancı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada kürdanciyi görmek, ehlt beytin malini yiyen ve onlarin malina noksanlik getiren kimseye delalet eder. Çünkü kürdan yürüdügü zaman süpürge gibidir. Disler o kimsenin ehli beytidir. Disleri temizlemek de mali temizlemektir. Kürdanciyi görmek, hastaliklardan sifaya ve sünneti seniyyeye uymaya, bazan da, dostluk edene ve yahut vaadinden dönene delalet eder.

Rüyada Kürdancı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kürdancı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 56 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler