18 Nisan 2024 Cumartesi - Kulunç Kulunç
Gönderiler

Rüyada Kulunç Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kulunç Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kulunç görmek ne demektir, rüyada Kulunç görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kulunç nasıl tabir edilir? rüyada Kulunç görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kulunç Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kulunç görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kulunç ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kulunç dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Kulunç tutması geçici sıkıntılara, acı söz işitmeye, kadının kendine kulunç girdiğini görmesi hamileliğine yahut asil ve yüce yaratılışlı kimselere yaklaşmasına delalet eder.Bir kimseyi rüyada kulunç tutsa, o kimsenin çoluk çocugunun sikinti çekmesine ve o yüzden kendisine bir bela gelmesine isarettir. Bir kadinin rüyada kendisine kulunç girdigini görmesi, o kadinin hamile olduguna veya onun serefli kimsdere yaklasmasina ve aci sözler isitmesine isarettir.

Rüyada Kulunç Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kulunç Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 72 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim