14 Nisan 2024 Salı - Çobanyıldızı Çobanyıldızı
Gönderiler

Rüyada Çobanyıldızı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Çobanyıldızı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Çobanyıldızı görmek ne demektir, rüyada Çobanyıldızı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Çobanyıldızı nasıl tabir edilir? rüyada Çobanyıldızı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Çobanyıldızı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Çobanyıldızı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Çobanyıldızı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Çobanyıldızı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Güzel, şöhretli ve yabancı bir kadınla, Bu yıldıya uzanmak, onu seyretmek, bu özellikleri bulunan bir kadınla evlenmeye yahut gönül vermeye, Bazen bu yıldız doğru kılavuza, hakka götüren görüş ve kişiye delalet eder.Rüyada çoban yildizim görmek, güzel kadindir. Bundan dolayi rüyada çoban yildizim gören kimse, halki fitneye düsürerek kendisine yakinligi bulunmayan güzel bir kadini nikah etme arzusunda bulunur. Rüyada çoban yildizi itham edilmeye, oyuna, gülmeye ve güzel elbiselere isarettir. Bir kimsenin rüyada çoban yildizi görmesi, güzel bir kadina isarettir.

Rüyada Çobanyıldızı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Çobanyıldızı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 74 kez okundu.

Ç harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ç harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler