27 Mayıs 2024 Cumartesi - Çulha Çulha
Gönderiler

Rüyada Çulha Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Çulha Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Çulha görmek ne demektir, rüyada Çulha görmek nasıl yorumlanır, rüyada Çulha nasıl tabir edilir? rüyada Çulha görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Çulha Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Çulha görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Çulha ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Çulha dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Dokumacı.Dünyada sefalet ve yolculukla ömür süren bir adama delalet eder. Çulhadan bir sey dokudugunu gören, biriyle tartisir. Kendisini çulha giymis gören gurbete gider. Bir baska rivayete görede: Rüyada çulha görmek, yolculugu ve isindeki mihnet ve mesakkati çok olur ve halki gayret ve harekete tesvik eder. Bazen de çulha görmek, duvar yapan ustaya, yahut dokuyucuya ya da ekinciye isarettir. Bazen de çulhanin dokundugu seyi görmek, hastalik, üzüntü ve kederden, is ve yolculugundan ve ugrasmakta oldugu isinden ayrilir. Bazen rüyada çulha görmek, islerin kolayligina, elbiselere, yolculuga ve tereddüde isarettir. Bazen de çulha görmek hastanin ölümesine isarettir.

Rüyada Çulha Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Çulha Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 62 kez okundu.

Ç harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ç harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com