27 Mayıs 2024 Cumartesi - Çömlek Çömlek
Gönderiler

Rüyada Çömlek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Çömlek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Çömlek görmek ne demektir, rüyada Çömlek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Çömlek nasıl tabir edilir? rüyada Çömlek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Çömlek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Çömlek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Çömlek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Çömlek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Toprak çömlek komşularına hayrı dokunan cömert insana, Boş ama temiz çömlek kazançlı ve iyi geçecek yolculuğa yahut kadına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Çömlekçi, Çanak, Kab, Tabak,Tencere, Tava.)Çömleğin içinde et varsa, güzel işlere yorulur. Çömlekçi görmek, iyi bir mevkiye gelmek demektir. Çömleğin içinde et varsa, güzel işlere yorulur. Çömlekçi görmek, iyi bir mevkiye gelmek demektir. İçi dolu çömlek, kimseye haber vermeden yapılacak işin çok kazanç getireceğine işaret eder. Ayrıca çömlek sır, gizlenmesi gereken esrarlı durumdur.Çömlek, rizk ve geçimle ilgilidir. Rüyasinda bir çömlegi oldugunu görmek, malinin ve parasinin artacagina de-lildir. Bir çömlekte her hangi bir seyi sakladigini görmek, eline ge-çecek parayi tasarruf edecegine ve böylece siki, siki saklayacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada çömlek görmek, nimetlerini komsu ve insanlardan gizlemiyen adama isarettir. Eger çömlek bakirdan olursa fakir bir kadina. Bazen de is hususunda can sikacak derecede israr etmeye ve sirlari gizlemeye isarettir. Çömlek, bazi kere de dogum ve düsük yapan kadina, yolculuk ve hayvana isarettir.Toprak çömlek komşularına hayrı dokunan cömert insana, Boş ama temiz çömlek kazançlı ve iyi geçecek yolculuğa yahut kadına delalet eder.

Rüyada Çömlek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Çömlek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 83 kez okundu.

Ç harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ç harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com