17 Nisan 2024 Cuma - Istakoz Istakoz
Gönderiler

Rüyada Istakoz Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Istakoz Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Istakoz görmek ne demektir, rüyada Istakoz görmek nasıl yorumlanır, rüyada Istakoz nasıl tabir edilir? rüyada Istakoz görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Istakoz Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Istakoz görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Istakoz ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Istakoz dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyasında ıstakoz gören, kimse çeşitli sıkıntıların ardından refaha kavuşacak anlamındadır. Eğer ıstakoz canlı ise, elinize çok para geçecek demektir. Pişmiş ve kırmızı ise ömür boyunca birkez ele geçecek fırsattır. Canlı bir ıstakoz ise ne yapacağı kestirilemeyen, bilgili, ölçülü, herşeyini gizlemeyi adet edinmiş arkadaştır.Rüyada görülen istakoz sansa ve talibe yorum-lanir. Bir . lokantada istakoz yedigini gören, giristigi her hangi bir iste basarili olur. Bir balikçidan istakoz satin aldigini gören, bol para kazanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada istakoz görmek bol para kazanmaya isaret eder. Istakoz yedigini gören kimse islerinde basarili olur. Eline de miras yolu ile bir para geçer. Rüyada ıstakoz görmek; şansın açılmasına, büyük miktarda para kazanılmasına işarettir.

Rüyada Istakoz Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Istakoz Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 89 kez okundu.

I harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
I harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler