09 Nisan 2024 Perşembe - Gizlenmek Gizlenmek
Gönderiler

Rüyada Gizlenmek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Gizlenmek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Gizlenmek görmek ne demektir, rüyada Gizlenmek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Gizlenmek nasıl tabir edilir? rüyada Gizlenmek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Gizlenmek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Gizlenmek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Gizlenmek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Gizlenmek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Eve gizlenmek başa gelen bir halden dolayı insanların teselli etmesine, Hamile kadın için kız çocuğu doğurmaya, Bir dağa gizlenmek kadir ve kıymet bilir bir kimseden yardım görmeye yahut ona güvenmeye, Bir ağacın arkasına gizlenmek ilim ehli birine yaklaaşmaya, Gizlenmek bazen nifak ve kötü işlere delalet eder.Entrika, akıl almayacak bir olaydır. İlgin. Bir haber olarak da yorumlanır.Rüyada gizlendigini ve yüzünü gizledigini gören kimsenin bir kizi dogar. Yahut birinden korkar ve kaçar. Ebu Said El-Vaiz'e göre; bir odada gizlenerek herkesten yüzünü sakladigini görmek, felakete düsmekten korkarak kaçmaya ve gizlenmege delalet eder. Bir baska rivayete görede: Bir eve girip gizlendigini gören kimse, taziye edilir. Bir kimse rüyada gizlense bir kiz çocugu olur. Rüyada gizlenmek, gizlendigi sey üzerine isaret eder. Bundan dolayi kendis nin bir dagda gizlendigin) görmek, kadru kiymeti olan bir kimseye itimat ve dayanmakla tabir edilir. Bir agaca dayanarak gizlendigini gören, alim bir kimseye meyleder. Rüyayi görenin hanimi hamile ise bir kiz . çocugu dünyaya gelir. Bazen de gizlenmek, ayriliga ve kötü amelleri söylemeye isaret eder.

Rüyada Gizlenmek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Gizlenmek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 71 kez okundu.

G harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
G harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler