13 Nisan 2024 Pazartesi - Saz / sazlık Saz / sazlık
Gönderiler

Rüyada Saz / Sazlık Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Saz / Sazlık Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Saz / Sazlık görmek ne demektir, rüyada Saz / Sazlık görmek nasıl yorumlanır, rüyada Saz / Sazlık nasıl tabir edilir? rüyada Saz / Sazlık görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Saz / Sazlık Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Saz / Sazlık görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Saz / Sazlık ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Saz / Sazlık dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Çalgı aleti olan sazı görmek bayağı kimselere ve düşük hazlara, Saz meclisi görmek kendilerinden hayır umulmayan topluluğa, Elinde sazı ile halk ozanı görmek, ince duygulu olmakla birlikte kıt kanat geçinen garip bir kimseye; Bir sazlıkta (kamışlıkta) ollduğunu görmek kaba ve hayırsız bir toplulukla beraber olmaya, Elinde birçok saz (kamış) olduğunu görmek az bir zahmetle elde edilecek dünyalığa, Saz bazen koğuculuğa, Sazdan (kamıştan) mamul şeyre görmek, bunları almak mal ve menfaate, Kamış sepet hizmetkara; Kuru ve kesilmiş kamış ( saz) vatanından ayrılmış garip ve içli kimseye delalet eder.( Ayrıca Bakınız; kamış.)

Rüyada Saz / Sazlık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Saz / Sazlık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 70 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler