19 Nisan 2024 Pazar - Çıban Çıban
Gönderiler

Rüyada Çıban Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Çıban Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Çıban görmek ne demektir, rüyada Çıban görmek nasıl yorumlanır, rüyada Çıban nasıl tabir edilir? rüyada Çıban görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Çıban Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Çıban görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Çıban ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Çıban dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Vücudun görülen yerindeki çıban insana gelecek geçici sıkıntıya, elbise altında kalan çıban ev içinde meydana gelecek ufak tatsızlığa, Çıbanın kaşınması sevince, iyi olduğunu görmeke müjdeye delalet eder.Rüyasında vücudunda çıban çıktığını gören kimse toplu para alır. Çıbanın büyüklüğüne göre önem kazanı. Çıban rüyaları daima paradır.Rüyada çiban görmek, temizlige isarettir.

Rüyada Çıban Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Çıban Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 87 kez okundu.

Ç harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ç harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim