17 Nisan 2024 Cuma - Efsun Efsun
Gönderiler

Rüyada Efsun Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Efsun Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Efsun görmek ne demektir, rüyada Efsun görmek nasıl yorumlanır, rüyada Efsun nasıl tabir edilir? rüyada Efsun görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Efsun Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Efsun görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Efsun ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Efsun dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada bir kimse kendisinin hasta üzerine efsun ettigini görmesi agn ve hastaliklardan kurtulmaya, üzüntü ve kederin gitmesine isarettir. Sünnetin ve Kur'an'in disinda bir seyle efsun etmesi ise yalanciliga ve riyaya isarettir. Bir kimse efsun ettigini veya kendisine efsun ettirdigini görse, batil seye isarettir. Eger yapilan efsunda "Bismillahirrahmanirrahîm", yahut Kur'an'dan bir . ayet varsa bu rüya batil seylere isaret etmez. Efsun edilmis bir suyu içtigini yahut bir bardak içindeki okunmus suyu baskasina içirdigini gören kimsenin uzun ömürlü olmasina isarettir.

Rüyada Efsun Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Efsun Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 91 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim