03 Nisan 2024 Cuma - Zift Zift
Gönderiler

Rüyada Zift Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Zift Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Zift görmek ne demektir, rüyada Zift görmek nasıl yorumlanır, rüyada Zift nasıl tabir edilir? rüyada Zift görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Zift Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Zift görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Zift ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Zift dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Zift ve siyah boya kıçınılacak şeylere, mala, kazanca, tövbe etmeye, bir şeyde sebat etmeye, gemi ve nakışlı şeylere, ziyarette bulunmaya delalet eder.Rüyada zift görmek, kötü seylerden ,kaçinmaya yorumlanir. Bir rivayete göre zift, mala da delalet eder, Ibni Sirin'e göre; her siyah olan sey maldir. Zifti bazi tabirciler kazançla yorumlamislardir. Bir baska rivayete görede: Rüyada zift kaçinilacak seylerden korunmaya ve ziyarete isarettir. Bazen zift mala isarettir. Bazen de zift, kazanç ve tövbeye isarettir.

Rüyada Zift Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Zift Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 84 kez okundu.

Z harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Z harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 Gonderiler.com - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com gonderiler.com