19 Nisan 2024 Pazar - Zehirlenmek Zehirlenmek
Gönderiler

Rüyada Zehirlenmek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Zehirlenmek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Zehirlenmek görmek ne demektir, rüyada Zehirlenmek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Zehirlenmek nasıl tabir edilir? rüyada Zehirlenmek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Zehirlenmek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Zehirlenmek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Zehirlenmek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Zehirlenmek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada zehirlendigini görmek inatçiliga isarettir. Bir kimsenin rüyasinda zehirlendigini görmesi isinde inat ettigine; bir rivayete göre de kederlenecegine, zehirlenerek öldügünü görmek bir hayir isleyecegine delalet eder. Zehir içip sonra kustugunu görmek, kazandigi haram mali elinden çikarmaya; birinin kendisine zehir verdigini görmek, ondan haram mal alacagina; birine zehir vermek ona haram mal vermege isarettir. Bir baska rivayete görede: Bir kimsenin rüyada zehirlenmis görmesi, inat etmeye, üzüntü ve kedere düsmeye; zehirlenerek öldügünü görmek ise, bir hayra erismeye isarettir. Bazi tabirciler zehirlenmek, haram bir mal yemeye isarettir demislerdir.

Rüyada Zehirlenmek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Zehirlenmek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 69 kez okundu.

Z harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Z harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim