10 Nisan 2024 Cuma - Zebur Zebur
Gönderiler

Rüyada Zebur Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Zebur Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Zebur görmek ne demektir, rüyada Zebur görmek nasıl yorumlanır, rüyada Zebur nasıl tabir edilir? rüyada Zebur görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Zebur Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Zebur görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Zebur ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Zebur dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Davud Aleyhisselama indirilen Zebur'u görmek Allah korkusuna, zikir ve din" musikiye düşkün olmaya, garip haberler işitmeye, okuma zevkine ve hitabet sanatına vakıf olmaya delalet eder.Rüyada Zebur görmek, genellikle hayra yorumlanir. Zebur okudugunu gören, güzel ve hayirli bir is görür. Abdulgani Nablusi'ye göre, Davut aleyhisselamin Zebur'unu rüyada görmek, yalvarip aglamaga, tövbeye, . ibadete, eglenceden zevk duymaya, egri bügrü ve garip haberler duymaya, okuyup konusmaktan hisse almaya delalet eder. Salimi'ye göre; dört mukaddes kitaptan biri olan Zebur'u görmek, Allah'in (C.C) emirlerine her zaman boyun egerek yerine getirdiginize, bu yüzden daima gerek Allah nazarinda gerek halkin gözünde iyi bir insan olarak taninip kabul edildiginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada Davut (A.S.)'a nazil olan Zebur'u görmek, ölü üzerine aglamaya, tövbe ve Allah korkusuna, ibadete, kalpleri birlestirmeye, dogru olmayan garip haberleri isitmeye ve okumaya isarettir.

Rüyada Zebur Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Zebur Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 68 kez okundu.

Z harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Z harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler