18 Nisan 2024 Cumartesi - Usturlab Usturlab
Gönderiler

Rüyada Usturlab Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Usturlab Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Usturlab görmek ne demektir, rüyada Usturlab görmek nasıl yorumlanır, rüyada Usturlab nasıl tabir edilir? rüyada Usturlab görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Usturlab Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Usturlab görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Usturlab ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Usturlab dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Gözlem Aleti.Rüyada görülen usturlab, reislerin hizmetçileri ve sultanla aralarinda yakinlik bulunan kimselere delalet eder. Kendisinin bir usturlabi oldugunu gören kimse sultanin yakin ve ahbabina arkadas olur. Rüyada gördügü miktarca o kimse ile menfaatlanir. Bazan da isleri alt üst olur, dayanma gücü azalir, verdigi sözü yerine getiremez ve mürüvveti gider. .

Rüyada Usturlab Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Usturlab Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 77 kez okundu.

U harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
U harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim