16 Nisan 2024 Perşembe - Etek Etek
Gönderiler

Rüyada Etek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Etek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Etek görmek ne demektir, rüyada Etek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Etek nasıl tabir edilir? rüyada Etek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Etek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Etek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Etek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Etek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Kısa bir yol olarak yorumlanır. Etek güzel ise yol o kadar kısmetlidir.Rüyada etek gören erkek, hayirli bir izdivaca ko-nar. Kisa etek izdivacin aceleye gelecegine, uzun etek izdivacin uzun müddet sallantida kalacagina delil sayilir. Etek burusuk gö-rülürse bu izdivaçta bir bulaniklik var demektir. Burusuk etek gö-renler iyice tahkik etmeden evlenmemelidir. Ön veya arka tarafindan yirtik görülen etekler izdivaçta ferahligi müjdeler.

Rüyada Etek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Etek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 93 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler