12 Nisan 2024 Pazar - Fırıldak Fırıldak
Gönderiler

Rüyada Fırıldak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Fırıldak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Fırıldak görmek ne demektir, rüyada Fırıldak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Fırıldak nasıl tabir edilir? rüyada Fırıldak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Fırıldak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Fırıldak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Fırıldak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Fırıldak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Elinde fırıldak olan kişinin, aşkta veya işte yanılacağına işarettir.Rüyada firildak görmek iyi degildir. Hastalik-la ve can sikintisi ile tabir olunur. Rüyada firildak görmek yalan-ciliga delalet eder. Rüyasinda elinde bir firildakla oynadigini gör-mek, yapacagi bir is için ortaklari tarafindan aldatilacagina; firildagin kirilip elinden düstügünü görmek, is hususunda kendisine yapilan vaatlerin yalan . olduguna isarettir. Bir rivayete göre de firildak hastalikla tabir olunur. Evinin penceresine bir firildak ta-kan kimsenin evinde bir hastalik çikar veya yakin bir akrabasi salgin bir hastaliga yakalanir.

Rüyada Fırıldak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Fırıldak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 78 kez okundu.

F harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
F harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler