09 Nisan 2024 Perşembe - Süpürge / süpürmek Süpürge / süpürmek
Gönderiler

Rüyada Süpürge / Süpürmek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Süpürge / Süpürmek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Süpürge / Süpürmek görmek ne demektir, rüyada Süpürge / Süpürmek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Süpürge / Süpürmek nasıl tabir edilir? rüyada Süpürge / Süpürmek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Süpürge / Süpürmek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Süpürge / Süpürmek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Süpürge / Süpürmek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Süpürge / Süpürmek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Hizmetçiye; Sert olanı itaatsiz, yumuşak olanı itaatkar hizmetçiye, Ev süpürmek zengin için mal eksilmesine ya da yoksulluğa, evdeki hastanın vefatına yahut ev taşınmaya ya da bazı eşyaları elden çıkarmaya; Birinin evini süpürmek, oradan mal elde etmeye delalet eder.

Rüyada Süpürge / Süpürmek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Süpürge / Süpürmek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 51 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler