09 Nisan 2024 Perşembe - Soğuk ve sıcak Soğuk ve sıcak
Gönderiler

Rüyada Soğuk Ve Sıcak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Soğuk Ve Sıcak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Soğuk Ve Sıcak görmek ne demektir, rüyada Soğuk Ve Sıcak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Soğuk Ve Sıcak nasıl tabir edilir? rüyada Soğuk Ve Sıcak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Soğuk Ve Sıcak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Soğuk Ve Sıcak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Soğuk Ve Sıcak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Soğuk Ve Sıcak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Sicak hava gam ye kedere, soguk hava ise zorluk, aci ve azap ile yorumlanir. Vücudunun parçalarindan her hangi birinin soguktan dondugunu görmek, ölüme veya arkadasindan birinin vefat edecegine isarettir. Kis zamaninda haddinden fazla olmayan soguk görmek, kötüye yorulmaz. Yine yaz zamani orta sicaklik da böyledir. Günesin hararetinden rahatsiz olup, gölgeye sigindigini gören hüzün ve kederden kurtulur. Gölgede üsüdügü için, günese çikip isindigini gören, fakir ise fakirlikten kurtulur. Rüyada soguk alip hasta olmak, fakirlige isarettir. Soguktan korunmak için atese sigindigini görmek, hükümet hizmetine girecegine, kor bir ateste isinmak, yetim malina göz dikmege; duman ile isinmak, kendisini büyük bir felaketin içine atacagina . delalet eder.

Rüyada Soğuk Ve Sıcak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Soğuk Ve Sıcak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 73 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler