09 Nisan 2024 Perşembe - Sını Sını
Gönderiler

Rüyada Sını Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Sını Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sını görmek ne demektir, rüyada Sını görmek nasıl yorumlanır, rüyada Sını nasıl tabir edilir? rüyada Sını görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Sını Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Sını görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Sını ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Sını dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada sini ve tepsi görmek, hizmetçiye. isarettir, eger sini temiz ve parlak ve yeni ise hizmetçi, güzel ve kibirli; eger kirli, lekeli ise, çirkindir. Bir sini satin aldigini ve yahut birinin kendisine verdigini veya buldugunu gören, öyle bir kadina veya hizmetçiye sahip olur. Siniyi kaybettigini gören, onlari da kaybeder. Sininin kirildigini görenin esi veya hizmetçisi ölür. Bir baska rivayete görede: Rüyada sini görmek, htzmetçiye isarettir. Rüyada bir sini satin aldigini göre kimse, bekar ise evlenir.

Rüyada Sını Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Sını Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 67 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler