19 Nisan 2024 Pazar - Satıcı Satıcı
Gönderiler

Rüyada Satıcı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Satıcı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Satıcı görmek ne demektir, rüyada Satıcı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Satıcı nasıl tabir edilir? rüyada Satıcı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Satıcı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Satıcı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Satıcı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Satıcı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada saticiyi görmek veya satici SOretine girdigini ya da saticinin isiyle geçindigini görmek, yalan yere yemin etmeye, namazi terketmeye, ölçü ve tartiyi noksan yapmaya, faiz yemeye ve kirlilige isarettir. Arpa saticisini görmek, dünyayi sevip ahireti unutmaya isarettir. Sattigi seyden para alir veya bir sey karsiliginda satarsa bunda bir beis yoktur. Iplik satani görmek, yolculukla tabir edilir. Tuz saticisini görmek, gümüsten mala isarettir. Kiymetli elbise saticisini görmek, eger sattigi seyden para almiyorsa, emanete riayet eden hatirli ve halk arasinda büyük görülen kimseye isarettir. Meyve v.s. saticisini görmek dünyasini dinine tercih eden, geçimini teminde güçlük çeken kimseye, güzel kokulu otlan satan, üzüntü ve aglamaya ve Kur'an okumasiyla halki aglatan kimseye, kus satan kimseyi görmek ise, o yerin ilancisina; kalay saticisini görmek de, zayif bir is sahibine isarettir.

Rüyada Satıcı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Satıcı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 65 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim