10 Nisan 2024 Cuma - Sarraf Sarraf
Gönderiler

Rüyada Sarraf Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Sarraf Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sarraf görmek ne demektir, rüyada Sarraf görmek nasıl yorumlanır, rüyada Sarraf nasıl tabir edilir? rüyada Sarraf görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Sarraf Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Sarraf görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Sarraf ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Sarraf dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Hakim ve müftüye, zenginliğe, rızık bolluğuna, miras taksimine yahut hesap işlerinden anlayan kimseye, Sarrafa altın verip karşılığında gümüş aldığını görmek üzüntüye, gümüş verip altın almak sevince, Sarraf terazisi yargıcın hükmüne yahut müftünün fetvaasına dealet eder. ( Ayrıca Bakınız; Kuyumcu.)Rüyada sarraf haber alan veya veren ilginç bir kimseyi işaret eder.Yumusak, bilgili, bir kisi olarak tabir olunur. Ibni Sirin'e göre; rüyasinda sarraf gören, iyi bir kisi ise, alim olur, içinde fesatlik varsa. dünyayi ahirete üstün tutar. Kirmani'ye göre; rüyada sarraf gören veya sarraf oldugunu görenin dünyaya faydasi dokunur.

Rüyada Sarraf Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Sarraf Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 75 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler