08 Nisan 2024 Çarşamba - Sarılık Sarılık
Gönderiler

Rüyada Sarılık Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Sarılık Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sarılık görmek ne demektir, rüyada Sarılık görmek nasıl yorumlanır, rüyada Sarılık nasıl tabir edilir? rüyada Sarılık görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Sarılık Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Sarılık görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Sarılık ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Sarılık dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bu hastalığa yakalandığını görmek kendine uygun olmayan hanıma yahut giyilecek ve örtülücek şeye delalet ederRüyada sarılık da ciddi bir hastalığı haber verir.Rüyada sarilik hastaligina tutulmus bir kimseyi görmek veya kendinizi sariliga tutulmus görmeniz, evinizde bir kimsenin hastaliga yakalanacagina veya is yerinizde küçük bir kaza meydana gelecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Sanlik hastaligim vücutta görmek, giyecek ve örtünecek seye veya kendisine uygun olmayan bir hanima isarettir.

Rüyada Sarılık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Sarılık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 54 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler