08 Nisan 2024 Çarşamba - Sallanmak Sallanmak
Gönderiler

Rüyada Sallanmak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Sallanmak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sallanmak görmek ne demektir, rüyada Sallanmak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Sallanmak nasıl tabir edilir? rüyada Sallanmak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Sallanmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Sallanmak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Sallanmak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Sallanmak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada gökyüzünün sallandigini görmek, o yerde bir kötülügün meydana gelecegine, günes veya ayin sallandigini görmek, o yer büyüklerinden birisine bir kötülük yapilacagi; yildizlarin sallanip titredigini görmek o memlekette bir is ve baskaldirma çikacagina delalet eder. Cabir'ül-Magribi'ye göre; rüyada arsin sallandigini görmek, oradaki ilim adamlarinin bir zarar görecegine; hükümet binasi sallandigini görmek, halkin eziyete düseceklerine; caminin oynadigini görmek, ilim adamlarinin günah isleyeceklerine; evi sallandigini görmek, ev halkinin basina bir musibet gelecegi vücudunun sallanip titredigini görmek, dininin fesadina ettir.

Rüyada Sallanmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Sallanmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 61 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler