10 Nisan 2024 Cuma - Saka (su taşıyıcı) Saka (su taşıyıcı)
Gönderiler

Rüyada Saka (su Taşıyıcı) Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Saka (su Taşıyıcı) Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Saka (su Taşıyıcı) görmek ne demektir, rüyada Saka (su Taşıyıcı) görmek nasıl yorumlanır, rüyada Saka (su Taşıyıcı) nasıl tabir edilir? rüyada Saka (su Taşıyıcı) görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Saka (su Taşıyıcı) Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Saka (su Taşıyıcı) görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Saka (su Taşıyıcı) ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Saka (su Taşıyıcı) dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada sakalik, dinle yorumlanir. Rüyada halka su içirdigini gören halka iyilik ve ihsanda bulunur. Saka olup kendi evine su tasidigini gören, kendisi için mal ve para biriktirir. Baskasinin evine su tasidigini gören, baskasi için para ve mal toplar. O maldan ancak yedigi kendisine kar kalir. Saka olup halka "su ister misiniz?" diye sordugunu gören kimse halka vaaz ve nasihatte bulunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada saka görmek, hayir ve sevap olan bir is islemeye isarettir.

Rüyada Saka (su Taşıyıcı) Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Saka (su Taşıyıcı) Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 72 kez okundu.

S harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
S harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler